logo marques
logo-drivim

  8a Edició de MotorTotal: Fira del Vehicle d’Ocasió, Km0 i nou a Mataró

  Una cita imprescindible!

  Del 21 al 24 d’abril torna MotorTotal, Fira del Vehicle d’Ocasió, Km 0 i nou en condicions excepcionals a Mataró i el Maresme.

  La fira dedicada al vehicle d’ocasió que sota la denominació “MotorTotal, fira del vehicle d’ocasió del Maresme”, i amb el consens i recolzament del sector de l’automoció de l’entorn comarcal, pretén esdevenir una plataforma perquè els concessionaris de les marques més representatives del mercat exposin els seus vehicles amb condicions immillorables.

  Amb aquesta fira es pretén oferir al consumidor un ventall de possibilitats per així potenciar el sector automobilístic del Maresme.

  En més de 3.000 m2, quedaran representades quasi una vintena de marques punteres del sector de l’automòbil consolidant així Mataró com a capital automobilística.

  Més de 250 vehicles garantits en exposició en condicions immillorables tant en preu com en finançament. Citroën Mataró no podia faltar a aquesta fira i oferir una àmplia oferta de models al millor preu, perquè trobis el vehicle que estàs buscant en condicions excepcionals i amb les màximes garanties de qualitat

  Totes les ofertes de Citroën Mataró en vehicles nous, de Km0 i d’ocasió les trobareu aquí: https://citroenmataro.com/Ofertas/

  Tots els expositors participants juntament amb l’organització de MotorTotal, sortejaran entre tots aquells que adquireixin el seu vehicle durant els dies de la fira,  3 xecs-regal de 400€ a descomptar del preu del cotxe.

  La fira tindrà lloc a l’Espai Firal del Nou Parc Central del dijous 21 d’abril a diumenge 24 d’abril de 2016.
  Citroën Mataró
  Motor Total 2016

  Deja un comentario

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

  ¿Quieres alquilar
  un vehículo?

  Tenemos un vehículo por cada situación.
  ¡Vive nuevas experiéncias!